dilluns, 18 de maig del 2015

RECOLLIDA DE ROBA D'ESPORT I MATERIAL ESPORTIU (19, 26 i 31 de maig)

El dia 19 de maig serà el primer dia de recollida de roba esportiva i material esportiu de l'Escola. Cada codi serà de 20 civis.
La roba cal que es porti dins de bosses de plàstic tancades. 

Com ho farem?

Per a infantil i primària

Els nois i noies de l'optativa de 4t ESO, més un professor que acompanyarà, es desplaçaran a les 9.15 h del matí i fins a les 10 h per poder recollir la roba i el material i donar-los els codis pertinents. També a la tarda hi anirem entre les 16.45 h i les 17.30 h. Per donar els codis, els nens i les nenes hauran de portar l'agenda i els anotarem allà.
A Plaça els contenidors estaran situats a la zona del poliesportiu.
Al Torrent hi haurà contenidors de cartró que es trobaran sota de l'escala.

Per a ESO, BAT i FP

Per a segon cicle d'ESO: la recollida es farà durant l'hora del pati. De les 10 h del matí a les 10.30 h. Els alumnes que portin el material hauran d'anar a recepció i donar-lo als voluntaris. Allà mateix se'ls hi donarà un codi.

Per a primer cicle d'ESO i Bat i FP (matí) : la recollida es farà durant l'hora del pati. De les 11 h del matí a les 11.30 h. Els alumnes que portin el material hauran d'anar a recepció i donar-lo als voluntaris. Allà mateix se'ls hi donarà un codi.

Per a FP (tarda): la recollida es farà durant l'hora del pati. De les 18.00h a les 18.30 h. Els alumnes que portin el material hauran d'anar a recepció i donar-lo als voluntaris. Allà mateix se'ls hi donarà un codi. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada